14
HUHTI
2015

Studio Exa goes Wasa Wellness

Posted By :
Comments : Off

 Ekspressiivinen tanssi Wasa Wellnessissä perjantaina 8.5 18.00 – 20.00

Ekspressiivisessä tanssissa tärkeintä on läsnäolo, kontakti kehoon ja mahdollisuus olla omien tunteiden ja ajatusten kanssa liikkeen avulla. Tanssimme neljää peruselementtiä: maa, vesi, tuli ja ilma. Ohjelmaan kuuluu kolme rytmiä, peilaus, kontakti-improvisaatio ja autenttinen paritanssi. Liikumme yksin ja yhdessä siten, että sisäinen ja ulkoinen läsnäolo pysyy mukana. On aikaa reflektoida ja keskustella. Pukeudu mukaviin vaatteisiin, tunnilla ollaan paljain jaloin. Ota mukaan joogamatto ja vesipullo. Aikaisempi kokemus tanssista ei ole tarpeen, tärkeintä on tahto kuunnella omaa kehoa. Hinta 15 euroa.

Maksutapa: käteisellä ennen tunnin alkua. Ilmoittautuminen (nimi, puhelinnumero) viestinä Facebookissa tai tekstiviestinä 0505921051 Monica Björk/Studio Exa 4.5. mennessä. Olette lämpimästi tervetulleita!

 

Tanssisi maalauksena – Maalauksesi tanssina.
Lauantaina 9 toukokuuta, kello 12 – 15

Työpajassa Wasa Wellnessissä pääsemme luovuuteemme vapaaksi ja viljellään läsnäoloa liikkeiden, muotojen ja värien kautta. Max. 8 osallistujaa. Suosittelen mukavia maalausvaatteita.  Ei tarvitse olla ennakkotietoa tai taitoja, riittää että löytyy innostusta matkustella luovuuden parissa. Prosessi alkaa liikkeistä ja menee askeleittain eteenpäin käyttäen muotoja ja värejä.  Hinta 40,- (sisältää materiaalit ja teetä). Maksutapa: käteisellä ennen tunnin alkua .Ilmoittautuminen (nimi, puhelinnumero) viestinä Facebookissa tai tekstiviestinä 050 592 10 51 Monica Björk/Studio Exa 4.5. mennessä. Olette lämpimästi tervetulleita!

DSC05957

About the Author