01
SEP
2016

Konstterapi i grupp

Posted By :
Comments : Off

En grupp i expressiv eller uttryckande KONSTTERAPI startar så fort en grupp på 4 – 7 personer bildats, på torsdagar 18.00-20.30 i Studio Exa på Järnvägsgatan 20 i Jakobstad.

Jag vänder mig till dig som vill komma bort från dina vanemässiga hjulspår och få möjlighet till att utforska, dela, skapa, läka, leka och uttrycka dig. Att ingå i en terapigrupp kan upplevas som ett stöd, här skapas utrymme för deltagarna att mötas utanför vardagliga roller och åtaganden.

Att ägna sig åt konst och kreativitet är inte bara till för en ”begåvad elit” utan för var och en av oss kan det vara en tillgång i livet. I gruppen finns det möjlighet att jobba med olika livskriser såsom t.ex. sorg, skilsmässa, arbetslöshet, sjukdom etc. Eller komma med en känsla av att vara fast i oönskade tanke- och handlingsmönster. Under en session varvas samtal med metoder inom bild, rörelse/dans, musik, drama och poesi/prosa.

TID: Torsdag 18.00-20.30 med start så fort en grupp bildats.
ANMÄLAN: Anmäl dig redan nu.
OMFATTNING: 10 tillfällen á 2,5 tim. PLATS: Studio Exa Järnvägsgatan 20 i Jakobstad.
Kostnader:  180 euro för sjukskrivna, arbetslösa, studenter och pensionärer. 250 euro för yrkesverksamma. Betalning kan ske i rater enligt önskemål/överenskommelse.

Jag som leder gruppen heter Monica Björk och är utbildad konstterapeut.

Besök gärna min hemsida www.studioexa.fi eller fb-sidan Studio Exa.

Anmälan och info: monica@studioexa.fi eller  per telefon 0505921051

 

Inga förkunskaper krävs! Bara vilja och nyfikenhet!

DSC05952

About the Author